Doorgaan naar hoofdcontent

Le Serret (4)

Net als Jany heeft buurvrouw Jacqueline haar huis al vijftig jaar. Het was een ruïne en is nieuw opgebouwd met oude stenen. Het wordt gebruikt als vakantiehuis, Jacqueline en haar volwassen kinderen wonen in Grenoble. Dit jaar was ze vijf weken hier, daarna zijn er nog twee zonen met hun gezin in geweest. De laatste jaren wordt het steeds minder gebruikt, Jacqueline wordt ouder. Jammer, want voor mij is het altijd heel gezellig als ze er is. Onze tuinen grenzen aan elkaar en we maken vaak even een praatje als we in de tuin bezig zijn of we gaan even wat bij elkaar drinken. Ik mag hopen dat ze nog jaren gezond blijft en hierheen kan komen.

Reacties

Emie zei…
Ziet er super uit inclusief romantisch tuinsetje! Goede buren zijn zo fijn, ik hoop voor jullie dat je inderdaad nog lang van elkaars aanwezigheid mag genieten.
Marthy zei…
Het is een schat van een buurvrouw, zo eentje die ik iedereen toewens.
Inge zei…
Jammer dat ze steeds minder gebruik maken van dit werkelijk schattige huisje met hartstikke leuke kleurtjes! En: geen plastic tuinset :-) In Oostenrijk zie je soms vakantiehuizen die nog nauwelijks worden gebruikt. Ze worden slecht onderhouden, eigenlijk gewoon verwaarloosd. Jammer.
Chantal zei…
dat baby blauw springt er zeker uit
Marthy zei…
Inge, ook hier vakantiehuizen die bijna aan hun lot worden overgelaten. Jacqueline is hier de enige, op ons na, die geen wit plastic op haar terras heeft. Leuk dat je
dat opvalt.
Marthy zei…
Wij hebben het wat rustiger van kleur, grijsblauw, Chantal. Ik laat eerdaags nog wel een foto zien, Mart heeft zojuist alles geschilderd.
Bertiebo zei…
Mooi al dat blauw!
Marthy zei…
Blauw zie je nogal eens in zuidelijk Frankrijk, Bettie. In Nederland zou je het niet in je hoofdhalen, maar hier in de felle zon kan er meer met kleur.