Doorgaan naar hoofdcontent

Brood bakken

Ik heb in mijn leven al veel workshops gevolgd, maar dit was wel een van de leukste, een workshop broodbakken. Het plezier voor mij begon al toe Levine vertelde dat het beste kneedresultaat behaald werd met een machine, een goed bericht aangezien mijn handen voor het kneedwerk niet echt geschikt meer zijn. Zij vertelde nog veel meer natuurlijk, ontzettende slimme tips o.a. en we werden aan het werk gezet want er moest wel brood op de plank komen. Aan het eind van de dag gingen we allemaal met drie prachtige broden naar huis, wat geeft dat een voldaan gevoel. Brood is zo'n prachtig product! Bovenaan op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas komt het boek van Levine wat volgende week uitkomt, vol met broodrecepten.


Reacties

Emie zei…
Wat lijkt me dat leuk, zo'n broodbakcursus. En wat zal het ook heerlijk geroken hebben. Ga meteen naar Levine's site want misschien is zo'n workshop ook wel een leuk verjaardagskadootje voor mijn eigen broodbakker.
Marthy zei…
Snel zijn Emie, want ze zit al weer bijna vol tot volgend jaar maart. Wij waren vandaag met zeven vrouwen en een man en we hadden het ontzettend gezellig. Het is trouwens vlakbij voor jullie, Rijswijk.
Emie zei…
Tja Marthy ik zag dat het vrijwel volgeboekt is. Ze heeft gelukkig ook een leuk blog met recepten, dus daar gaan we sowieso eens vaker op kijken.
Bedankt voor de tip!
Ja ik lees haar blog ook graag en zo'n workshop lijkt mij enig! Leuk dat je bent geweest.
Groetjes Petra
Marthy zei…
Echt een aanrader om te doen,Petra. Ik heb een geweldige dag gehad en veel geleerd.
Wat lijkt me dat gezellig, Marthy. Leuke workshop! Bedankt voor je reactie op mijn blog. Fijn weekend. Groetjes, Joke
Marthy zei…
Wat hadden een gezellige, leergierige groep met een goede docent, dan kan zo'n dag la niet meer stuk, Joke.
Lijkt me heel leuk om te doen, zeker als je dan zo'n lekker resultaat mee naar huis mag nemen :-)
Marthy zei…
We hebben inmiddels een brood geproefd en het is heerlijk.
Jacek zei…
Lekker, wil ik wel eens proeven..!
Marthy zei…
Het is echt lekker. Van de zomer in Frankrijk ga ik het je leren!